Online

Waarom kiest u voor BrugMedia & bco reclameburo

 
BrugMedia is als multimediale uitgever voor Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Dronten en omgeving, specialist in kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw communicatievraagstukken met een sterke lokale en regionale binding.
• In een recent onderzoek binnen het MKB is geconstateerd dat print en online/social media niet los van elkaar (kunnen) functioneren.
• BrugMedia heeft alle communicatiekanalen in huis waardoor u alleen de kanalen gebruikt die u echt nodig heeft.
• U heeft 1 aanspreekpunt voor al uw communicatievraagstukken hierdoor wordt uw communicatie en huisstijl optimaal ingezet.
• BrugMedia heeft op alle vlakken specialisten in huis die nauw met elkaar samenwerken, zoals tekstschrijvers, Adwords specialisten, webdesigners en grafisch vormgevers.
• BrugMedia heeft jarenlange ervaring met communicatievraagstukken uit diverse branches
• Uw communicatievraagstuk wordt vertaald naar het beste kanaal of kanalen
• U bepaalt samen met de specialisten wat de beste communicatiemix voor u is.

Van het ontwerpen en drukken van uw visitekaartje of uw huisstijl tot complexe communicatieplannen en alles wat er tussen in zit.
 

 

Wat zijn de verwachte resultaten van een Display campagne

U bepaalt zelf hoeveel mensen u wilt bereiken en in welke regio dit moet gebeuren. U bepaalt dus zelf hoeveel mensen uw uiting zien!
Hoeveel mensen op uw uiting klikken en doorgaan naar de website hangt af van de boodschap en de vormgeving van uw uiting. Het gemiddelde aantal kliks op een banner ligt in Nederland tussen de 0,1% en 0,01% (Click Through Rate).


Naast het aantal kliks naar uw website heeft een banner nog een ander belangrij ke functie: naamsbekendheid. Mensen die uw uiting zien onthouden de boodschap en uw bedrijfsnaam en komen via een andere weg alsnog bij uw bedrijf terecht.