vacatures

Plaats uw vacature op IJsseldelta Werkt

Vacature plaatsen?

BrugMedia heeft alles in huis om uw vacature bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Onze studio maakt werk van uw vacature en dat in combinatie met ons bereik zorgt ervoor dat u kandidaten bereikt die u anders niet had gevonden!
Wanneer u een vacature plaatst in één van onderstaande uitgaven, komt deze ook automatisch 14 dagen op onze websiteS en wordt uw vacature gedeeld via onze facebookpagina IJsseldelta Werkt. Droombanen en droomkanditaten worden op die manier werkelijkheid !

 

PLAATSING IN ÉÉN KRANT NAAR KEUZE, DESBETREFFENDE WEBSITE EN DELEN VIA FACEBOOKPAGINA IJSSELDELTAWERKT

 

Brugmedia tarieven vacatures

 

VOORDELIG PLAATSEN IN GROTERE COMBINATIE?

Combivoordeel: De Swollenaer, De Brug, De Stadskoerier, desbetreffende websites en facebookpagina IJsseldeltawerkt.

 

BrugMedia combivoordeel tarieven vacatures

 

Alle genoemde tarieven zijn inculief opmaak, full color, doorplaatsing op website en het delen via de facebookpagina IJsseldeltawerkt.

 

WILT U DE DOELGROEP NOG GERICHTER BEREIKEN VIA FACEBOOK?

 

Uw vacature wordt in ieder geval gratis gedeeld via de facebookpagina IJsseldelta werkt. Ook kunt u zelf de vacature die op onze site staat, gratis delen middels de social Tarieven vacatures op IJsseldelta Werktmedia knoppen onder de vacature. Maar wij kunnen uw vacature nog meer bereik geven door hem geografich en/of demografisch te pushen naar uw doelgroep. Hiervoor
rekenen wij slechts een kleine toeslag: