Vormgeving

Loopt u rond met het idee dat u iets aan uw huisstijl of communicatie moet doen? Vraagt u zich af hoe u uw bedrijf sterker in de markt kunt zetten..?

 

...Dan is bco reclameburo uw partner bij uitstek.
Het bureau is gespecialiseerd in marketing en communicatie en weet als geen ander hoe een bedrijf zich moet onderscheiden.
Voor moderne ondernemers is dat van groot belang.


Consumenten ontvangen meer signalen dan ooit. Een boodschap moet dus origineel verpakt zijn en optimaal op de doelgroep zijn toegesneden. Pas dan valt hij op.
Het enthousiaste team creatievelingen van bco reclameburo helpt bedrijven graag om zich op effectieve wijze te profileren. De specialisten van bco denken mee over een geschikt concept en weten dit te vertalen naar een strategie voor alle vormen van communicatie; van advertenties tot nieuwsbrieven, van websites tot een sprankelend nieuwe huisstijl.
Bco reclameburo helpt en begeleidt uw project van concept tot drukkerij en doet dat op ontspannen en vriendelijke wijze.
Ons motto is dan ook: ‘Wij verkopen niets.’ Wij adviseren en denken mee en pas als het concept staat als een huis doen we zaken. Dat lijkt hetzelfde, maar dankzij onze filosofie ‘wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen’, gaan we net even anders om met onze klanten. Wij geloven niet in eenmalige snelle verkoop.


Wij geloven in langdurige klantrelaties.
Relaties waarin we meedenken en telkens verrassen met creatieve concepten. Wilt u ook met een team specialisten nadenken over uw marktprofiel? Neem dan gewoon eens contact op met bco reclameburo. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.
Bco reclameburo is onderdeel van BrugMedia in Kampen, uitgever van onder andere de kranten De Swollenaer, De Brug en De Stadskoerier. Bco verzorgt hiervan al jaren de vormgeving.
Voor onze portfolio kijkt u op www.bcoreclameburo.nl.

 

bco reclameburo
(038) 337 00 54
info@bcoreclameburo.nl


Johan van der Kolk
06 -1588 1953
j.vdkolk@brugmedia.nl