banner slidebanner slide

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

Advertorial online door en bij BrugMedia

Online interessante informatie over uw bedrijf, product of dienst delen via de nieuwssites van BrugMedia? Wij kunnen voor u een advertorial online plaatsen op één van onze nieuwssites.  Een advertorial online is een redactioneel artikel op één van de nieuwssites van BrugMedia dat extra uitgelicht wordt.

De advertorial plaatsen wij op de voorpagina van de nieuwssite inclusief foto’s, logo en eventueel een link naar de website. De advertorial blijft 1 of 2 weken op de eerste pagina staan, daarna wordt deze permanent opgenomen in ons nieuwsarchief, inclusief backlink. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Google rankt nieuwssites zoals die van BrugMedia over het algemeen hoger vanwege hun autoriteit.

Een advertorial op één van onze nieuwssites biedt de volgende voordelen:

  • advertorials zijn geschreven als redactionele artikelen én worden tussen het nieuws geplaatst. Hierdoor ervaren mensen het niet als reclame en is de attentiewaarde en betrouwbaarheid van uw bericht vele malen groter;
  • Een advertorial op één van onze nieuwssites is deelbaar op social media, wat kan zorgen voor een viral effect;
  • advertorials dragen bij aan uw vindbaarheid in Google;
  • u bereikt mensen die niet specifiek op zoek zijn;
  • u vergroot uw naamsbekendheid.
NAAMSBEKENDHEID

Het grote voordeel van een advertorial online is dat u ook mensen bereikt die nog niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten. Daarnaast vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Onze ervaring leert dat dit soort redactionele advertenties doorgaans zeer goed wordt gelezen.

ATTENTIEWAARDE

Weet u ook dat het mobiele gebruik van internet toeneemt? De attentiewaarde van een advertorial is daarbij hoger dan die van banneradvertenties. Daar komt bij dat mensen platte reclame steeds irritanter vinden. Goede, informatieve advertorials worden gewaardeerd dit omdat ze de doelgroep verder helpen.

SEO

Een online advertorial draagt eveneens bij aan uw vindbaarheid in de zoekmachines, de zogeheten SEO (Search Engine Optimization). Een belangrijk onderdeel daarvan is ‘het virale effect’; goede advertorials zijn namelijk deelbaar op social media. Tot slot dwingt een redactionele advertentietekst u om klantgericht te denken in uw communicatie.

Wat is de investering voor een advertorial?

VOORBEELD VAN EEN ADVERTORIAL
advertorial
TARIEVEN ADVERTORIALS

Op onze nieuwssites

Aantal websites1 week2 weken
1€ 75.-€ 125.-
Korting bij doorplaatsen

Op onze nieuwssites

Doorplaatskorting
Iedere extra titel25% korting op iedere extra titel
Alle 6 titels35% korting op alle plaatsingen