Advertorials door en bij BrugMedia

Advertorials bieden een uitgelezen mogelijkheid om de lezers van de krant interessante informatie over uw bedrijf, product of dienst te geven. Advertorials zijn in feite redactionele artikelen met commercieel getint nieuws. Anders dan bij een gewone advertentie heeft u een groter aantal woorden tot uw beschikking. Een journalist komt bij u op bezoek en bespreekt de tekst die u in de krant wilt zien. Hierbij wordt altijd gezocht naar een lezenswaardige en nieuwswaardige invalshoek. Dit leidt tot een tekst die interessant is voor de lezer en dus graag gelezen wordt, maar die ook de boodschap bevat die u wilt zenden.
De tekst wordt als nieuwsartikel opgemaakt en er kan een foto bij geplaatst worden. Vervolgens wordt de tekst in een van onze veelgelezen nieuwsbladen geplaatst op een pagina waar ook andere interessante artikelen staan. Een advertorial heeft een zeer hoge advertentiewaarde, omdat de artikelen over het algemeen zeer goed gelezen worden. Een groot voordeel van een advertorial is dat u ook mensen bereikt die nog niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten.

NAAMSBEKENDHEID

Het grote voordeel van een advertorial is dat u ook mensen bereikt die nog niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten. Daarnaast vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Onze ervaring leert dat dit soort redactionele advertenties doorgaans zeer goed wordt gelezen.

ATTENTIEWAARDE

Weet ook dat het mobiele gebruik van internet toeneemt. De attentiewaarde van een advertorial is daarbij hoger dan die van banneradvertenties. Daar komt bij dat mensen platte reclame steeds irritanter vinden. Goede, informatieve advertorials daarentegen worden gewaardeerd, omdat ze de doelgroep verder helpen.

SEO

Een advertorial draagt eveneens bij aan uw vindbaarheid in de zoekmachines, de zogeheten SEO (Search Engine Optimization). Een belangrijk onderdeel daarvan is ‘het virale effect’; goede advertorials zijn namelijk deelbaar op social media. Tot slot dwingt een  redactionele advertentietekst  u om klantgericht te denken in uw communicatie.

Wat is de investering voor een advertorial?

Aantal websitesPrijs
1€ 100
2€ 180
3€ 240
4€ 280
5€ 300

De advertorial wordt geplaatst op de voorpagina van de website inclusief foto’s, logo en eventueel een link naar de website. De advertorial blijft 2 weken op de Homepage staan. Daarna wordt deze permanent opgenomen in ons archief, inclusief backlink, wat weer bijdraagt in uw vindbaarheid in de zoekmachines.

VOORBEELD VAN EEN ADVERTORIAL
advertorial BrugMedia
>