onze-krantenonze-kranten

Advertorials door en bij BrugMedia

Advertorials bieden een uitgelezen mogelijkheid om de lezers van de krant interessante informatie over uw bedrijf, product of dienst te geven. Het zijn in feite redactionele artikelen met commercieel getint nieuws. Anders dan bij een gewone advertentie heeft u een groter aantal woorden tot uw beschikking. Een journalist komt bij u op bezoek en bespreekt de tekst die u in de krant wilt zien. Hierbij wordt altijd gezocht naar een lezenswaardige en nieuwswaardige invalshoek. Dit leidt tot een tekst die interessant is voor de lezer en dus graag gelezen wordt, maar die ook de boodschap bevat die u wilt zenden.

De tekst wordt als nieuwsartikel opgemaakt en er kan een foto bij geplaatst worden. Vervolgens wordt de tekst in een van onze veelgelezen nieuwsbladen geplaatst op een pagina waar ook andere interessante artikelen staan. Een advertorial heeft een zeer hoge advertentiewaarde, omdat de artikelen over het algemeen zeer goed gelezen worden. Een groot voordeel van een advertorial is dat u ook mensen bereikt die nog niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten.

NAAMSBEKENDHEID

Het grote voordeel van een advertorial is dat u ook mensen bereikt die nog niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten. Daarnaast vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Onze ervaring leert dat dit soort redactionele advertenties doorgaans zeer goed wordt gelezen.

Wat is de investering voor een advertorial?

TARIEVEN ADVERTORIALS

Opmaak laten verzorgen

Toeslagen redactie en fotografie

1/1 pagina: 750 – 1.000 woorden + 3 tot 5 foto’s€ 300.-
1/2 pagina: 300 – 500 woorden + 2 foto’s€ 175.-
1/4 pagina: 250 – 300 woorden + 1 foto€ 100.-