Facebook advertising

Facebook advertising via BrugMedia

UW SPECIFIEKE DOELGROEP BEREIKEN

Facebook advertising stelt u in staat heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Facebook promotie helpt u daardoor ook bij het behalen van uw doelstellingen. Nog steeds zijn er wereldwijd meer dan 2 miljard mensen actief op Facebook. Het is hierdoor een social media-platform waarop uw bedrijf niet mag ontbreken. Met een op maat gemaakte advertentie kunt u specifiek die doelgroep bereiken die aansluit op uw bedrijf. Wij kunnen u helpen om een zo effectief mogelijke campagne op te zetten.

LAGE KOSTEN

De kosten per 1.000 bereikte gebruikers zijn laag. Daar komt bij dat de resultaten erg goed meetbaar zijn. En mocht daaruit blijken dat niet meteen de best scorende Facebook-advertentie is gekozen, kan deze tijdens de campagne makkelijk worden aangepast.

DELEN

Laat uw artikel inclusief foto via de Facebook-pagina van één van onze krantentitels delen met uw doelgroep. U maakt zo gebruik van het enorme bereik waar BrugMedia en Facebook gecombineerd goed voor zijn. Daarnaast worden berichten van de BrugMedia-titels ervaren als nieuws, dus heeft uw artikel meer impact.

Wat is is de investering voor Facebook promotie?

De genoemde aantallen vertoningen zijn een indicatie.

Aantal vertoningenPrijs
5.000€ 75.-
7.500€ 95.-
10.000€ 115.-
12.500€ 135.-
15.000€ 155.-
17.500€ 175.-

Zo adverteert u effectief op Facebook

facebook Wajong talenten
facebook Herweijer
facebook Thien Hung