Facebook advertising

Facebook advertising via BrugMedia

UW SPECIFIEKE DOELGROEP BEREIKEN

Door Facebook advertising kun je heel snel een groot publiek of juist een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Facebook promotie helpt je daardoor ook bij het behalen van jouw doelstellingen. Nog steeds zijn er wereldwijd meer dan 2 miljard mensen actief op Facebook. Het is hierdoor een social media-platform waarop jouw bedrijf niet mag ontbreken. Met een op maat gemaakte advertentie kun je specifiek die doelgroep bereiken die aansluit op jouw bedrijf. Wij kunnen je helpen om een zo effectief mogelijke campagne op te zetten.

LAGE KOSTEN

De kosten per 1.000 bereikte gebruikers zijn laag. Daar komt bij dat de resultaten erg goed meetbaar zijn. En mocht daaruit blijken dat niet meteen de best scorende Facebook-advertentie is gekozen, kan deze tijdens de campagne makkelijk worden aangepast.

DELEN

Laat jouw artikel inclusief foto via de Facebook-pagina van één van onze krantentitels delen met jouw doelgroep. Je maakt zo gebruik van het enorme bereik waar BrugMedia en Facebook gecombineerd goed voor zijn. Daarnaast worden berichten van de BrugMedia-titels ervaren als nieuws, dus heeft jouw artikel meer impact.

Zo adverteert u effectief op Facebook

facebook Wajong talenten
facebook Herweijer
facebook Thien Hung