Google Adwords door BrugMedia

Hoe werkt Google Adwords?

adwords brugmedia
MENSEN ZOEKEN OP GOOGLE

Mensen zoeken op Google naar producten en services die u aanbiedt.

adwords brugmedia
ZE ZIEN UW ADVERTENTIE

Uw advertentie wordt alleen weergegeven aan mensen die in uw omgeving / verzorgingsgebied zoeken.

adwords brugmedia
MENSEN ZOEKEN OP GOOGLE

Wanneer mensen op uw advertentie klikken, worden ze doorgestuurd naar uw website. Ze kunnen ook rechtstreeks naar uw bedrijf bellen.

Wat is uw investering?

PakketInvestering per maand*
Adwords Brons€ 199
Adwords Zilver€ 299
Adwords Goud€ 399

* Plus eenmalig € 149,- set-up kosten. Bij een contract van langer dan 6 maanden worden er geen set-up kosten berekend.

Genoemde bedragen zijn excl. btw en inclusief handelingskosten.

VINDBAAR IN GOOGLE

Google Adwords biedt de mogelijkheid tot een betaalde advertentietekst, die in de zoekresultaten van Google wordt getoond wanneer potentiële klanten uw gekozen kernwoorden intikken. Bij BrugMedia werken Google-getrainde en -gecertificeerde professionals die uw advertentiecampagnes met Adwords kunnen beheren.

Het is een heel gerichte benadering van uw doelgroepen en regio. Daarbij kunt u een vast maandelijks budget instellen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. De sterke toespitsing op uw doelgroep kan een grote kostenbesparing opleveren.

TIJD

Door uw Adwords-campagne door BrugMedia te laten uitvoeren, bespaart u tijd. Het vergt namelijk enige verdieping voordat u deze manier van adverteren goed in kan zetten voor uw bedrijf. Daarnaast vinden er continu veranderingen plaats in deze Google-dienst. BrugMedia is altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.

MAXIMAAL BENUT

Verder zorgen wij er voor dat het door u vooraf vastgestelde budget voor uw campagne maximaal wordt benut. Met deze manier van online adverteren bent up-to-date in uw vakgebied.

>