Reclameburo brugmedia, Grafische vormgevingReclameburo brugmedia, Grafische vormgeving

Huisstijl ontwerp

PROPOSITIE

Een huisstijl laat zien wat een bedrijf in huis heeft en waar het voor staat. Daarnaast maakt een goed huisstijl ontwerp meteen duidelijk wat de propositie van een bedrijf is: moet het bijvoorbeeld goedkoop of juist exclusiviteit uitstralen? Ons reclameburo is gespecialiseerd in het ontwerpen van de perfecte huisstijl voor iedere tak van sport.

ALLE DRAGERS

Wij vinden het belangrijk daar samen met u goed over na te denken. Een eerste indruk kun je per slot van rekening maar één keer maken. Wij creëeren een passende huisstijl die wordt doorvertaald naar alle dragers; van briefpapier, de website tot aan de bedrijfsbus. Alles is samenhangend en in balans met de aard van het bedrijf.

UNIQUE SELLING POINTS

Tijdens onze kennismaking zijn wij uiteraard nieuwsgierig naar de unique selling points van uw bedrijf. Maar wij zijn vooral benieuwd naar de ‘untold selling points’. Daarbij gaat het om de onderscheidende eigenschappen van uw bedrijf waarvan u zichzelf eigenlijk niet bewust bent. Wanneer we dat samen weten vast te pakken, legt ons reclamebureau de fundatie van uw bedrijf. Een basis waarbij u en uw opdrachtgevers zich thuis voelen.

Huisstijl ontwerp
Flyer, Huisstijl ontwerp