Onze titels hebben
een oplage van
167.000 per week.

Adverteren in de krant

Partnerbijdrage

Met een partnerbijdrage creëer je meer kwalitatieve aandacht rondom je bedrijf of merk. De content die wij online plaatsen wordt 1 jaar lang opgenomen in ons archief, inclusief backlink, wat bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw website. Jouw boodschap krijgt bij ons dus het beste podium.

Wat zijn dan de mogelijkheden?

Een partnerbijdrage is een commercieel artikel wat jij zelf aanlevert of wat wij professioneel voor jou verzorgen. Dit kan een partnerbijdrage zijn die in een krant, website of social media kanaal wordt gepubliceerd. Een partnerbijdrage wordt opgemaakt als gewone tekst, zonder logo en wordt daarom als gewoon nieuws ervaren. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en een frequentie die bij jouw past.

Tegen meerprijs kunnen wij jouw partnerbijdrage ook promoten via Facebook. Dit is al mogelijk vanaf € 95,-

FormaatAantal woorden en foto’sTarief print + online + social*Tarief print + online + social inclusief schrijven en fotografie*
1/16 pagina110 woorden zonder foto170,-210,-
1/8 pagina165 woorden met één foto250,-310,-
1/4 paginamax. 300 woorden met één foto350,-430,-
1/2 paginamax. 550 woorden met één foto500,-820,-
1/1 paginamax. 725 woorden met twee foto’s800,-1.320,-
2/1 spread1000 woorden met 5 foto’s1375,-1.975,-

Partnerbijdragen worden altijd geplaatst in één krant naar keuze, op de bijbehorende nieuwssite en gratis gedeeld via het bijbehorende social media kanaal. *Fotografie is incl. vanaf een 1/2 pagina.

Rubrieksadvertenties

Rubrieksadvertenties staan bij elkaar op de Service-pagina en worden per regel opgesteld, in tegenstelling tot reguliere advertenties. Speciaal voor verenigingen, maatschappelijke organisaties, particulieren én ondernemers die op de kleintjes letten. Een tekst met of zonder foto plaatsen op de Service-pagina kun je eenvoudig zelf binnen een paar klikken regelen. Ga naar de nieuwssite van de betreffende krant en klik in de menubalk op ‘Kleintjes’. Je kunt er ook voor kiezen om de rubrieksadvertentie door te plaatsen naar andere titels. Betalen doe je snel via iDeal.

* Zodra je mail binnen is, krijg je altijd een bevestigingsmail.
Krijg je
geen mail binnen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ik wil meer weten over: