Reclameburo brugmedia, Grafische vormgevingReclameburo brugmedia, Grafische vormgeving

Logo ontwerp

ONE OF A KIND

Een logo ontwerpen is een vak apart. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat. Het is vaak ook het eerste wat (potentiële) klanten zien van jouw bedrijf. Ieder logo ontwerp van onze ontwerpstudio is geheel op maat gemaakt. One of a kind dus, met een hoog onderscheidend karakter. Een eerste indruk kan immers maar één keer gemaakt worden.

HANDTEKENING

Een logo-ontwerp moet zijn als een handtekening: uniek, krachtig, opvallend en passend bij de doelgroep die je wilt aanspreken. Een goed logo maakt ook meteen duidelijk wat de propositie van een bedrijf is: moet het goedkoop of juist exclusiviteit uitstralen? Wij gaan met jou in gesprek om jouw unique selling points vast te stellen en dat om te zetten naar een pakkende creatie.

TRENDS

Onze ontwerpstudio is op de hoogte van de laatste trends en technieken. Het weet alles van de do’s and don’ts bij het ontwerpen van logo’s. Want een logo moet op ieder moment en op iedere drager doen waarvoor het gemaakt is: positief de aandacht trekken en duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat.

Communicatie-Reiger
Grafische vormgeving, de studio, Logo ontwerp

Een greep uit onze portfolio: