Banner campagnesBanner campagneskader home slider

TE BEREIKEN!"

OM UW DOELGROEP

MOGELIJKHEID

TARIEF, DE PERFECTE

"EEN VOORDELIG

kader home slider

TE BEREIKEN!"

OM UW DOELGROEP

MOGELIJKHEID

TARIEF, DE PERFECTE

"EEN VOORDELIG

Online adverteren

Wij begrijpen we dat u als lokale ondernemer niet op de hoogte kunt zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online adverteren oftewel online marketing.

Daarom helpen wij u graag door ons te verdiepen in uw online marketing strategie. Wij hebben als multimediale uitgever een breed platform aan mediadragers waar altijd regionaal en lokaal nieuws te vinden is. De diversiteit in media zorgt ervoor dat wij een gevarieerde groep mensen bereiken. Via onze platformen kunt u uw doelgroep bereiken waardoor u profiteert van de krachtige combinatie van off- en online adverteren.

De combinatie van online- en offline marketing biedt tal van mogelijkheden.

Online producten en diensten

Dit zijn de producten en diensten waar onze online specialisten u in kunnen adviseren:

ProductGeschikt voor
Online advertorialsInformeren van uw doelgroep en het verbeteren van de vindbaarheid van uw website, een link naar uw site
Banner campagnes
Vergroten van uw naamsbekendheid of het doen van een aanbieding en een link naar uw site
Facebook advertisingInformeren van uw doelgroep of het doen van een aanbieding en een link naar uw site
Social media-beheer
Uit handen geven van de content op uw social media-kanaal
S.E.O.Beter vindbaar maken van uw website
Google AdwordsHet bereiken van uw potentiële klanten die al op zoek zijn naar uw product/dienst
WebsitesInformeren van uw (potentiële) klanten

Wij verdiepen ons in uw doelgroep en adviseren u graag welke online middelen voor uw organisatie geschikt zijn. Zodat u uw marketing- en communicatie gericht kan inzetten en daardoor uw doelstellingen sneller bereikt.

Er zijn verschillende manieren om online te adverteren. Online maken we het verschil tussen de push en de pull media.

Door Push- en Pull Media te combineren maak je de juiste mix en is de kans dat klanten bij je gaan kopen veel groter. Als ze op zoek zijn vinden ze je aanbod, daarnaast herkennen ze jouw naam en kiezen dan sneller voor jouw aanbod.

Push Media

De Push Media zijn uitermate geschikt om je naamsbekendheid te vergroten. Door het plaatsen van een boodschap op bijvoorbeeld Facebook, een website die interesses van uw doelgroep weergeeft, enz. vergroot u de naamsbekendheid. Als de klant dan voor een keuze komt te staan is de kans dat ze voor jou kiezen een stuk groter. Ze kennen je tenslotte al.

Pull Media

Op het moment dat je doelgroep op zoek is naar de producten/diensten die je aanbiedt, dan wil je wel dat ze ook jouw aanbod zien. De kans dat iemand koopt als deze op zoek is naar jouw diensten/producten is vele malen groter.