Onze titels hebben
een oplage van
167.000 per week.

Onze kranten

Brugmedia is uitgever van zeven huis-aan-huiskranten.
Met onze kranten zijn wij al bijna dertig jaar geworteld in de regio.
Al onze kranten hebben een eigen nieuwssite waar je 24/7 actueel en
lokaal nieuws kunt lezen. 

Ons verspreidingsgebied

1
2
3
4
5
6
7
1

Nieuws uit de regio Kampen is dagelijks online te lezen op www.brugnieuws.nl Iedere dinsdag verschijnt het huis-aan-huisblad in de gemeente Kampen, IJsselmuiden en buitengebieden. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Ineke

2

Nieuws uit de regio Zwolle is dagelijks online
te lezen op www.deswollenaer.nl.
Iedere woensdag verschijnt het
huis-aan-huisblad in de gemeente Zwolle. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Wim of Hans

3

Nieuws uit de regio Zwartewaterland is dagelijks online te lezen op www.destadskoerier.nl. Iedere woensdag verschijnt het huis-aan-huisblad ‘De Stadskoerier’ en de abonnementskrant ‘De Stadskoerier Extra’ in
de gemeente Zwartewaterland en buitengebieden. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Johan

4

Al het nieuws uit de gemeente Steenwijkerland is dagelijks online te lezen op www.dekopvan.nl. Iedere dinsdag verschijnt het huis-aan-huisblad in de gemeente Steenwijkerland, Wanneperveen, Belt Schutsloot, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijk, Tuk, Witte Paarden, Baars, De Pol, Willemsoord, Marijenkampen, Steenwijkerwold, Basse, Zuidveen, Onna, Kallenkote, Eesveen / de Bult, Giethoorn, Blokzijl, IJsselham, Wetering, Scheerwolde, Baarlo, Blankenham, Kuinre, Oldemarkt, Ossenzijl, Kalenberg, Paasloo, Vledder / Frederiksoord en Neijensleek. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Jan

5

Nieuws uit de regio Zeewolde is dagelijks online te lezen op www.zeewolde-actueel.nl. Iedere dinsdag verschijnt het huis-aan-huisblad in de gemeente Zeewolde en zijn buitengebied. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Arjan of Jan

6

Al het nieuws uit de gemeente Dronten is dagelijks online te lezen op www.dedrontenaar.nl. Iedere tweede woensdag van de maand verschijnt het huis-aan-huisblad in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Ketelhaven en buitengebieden. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Johan of Jan

7

Al het nieuws uit de gemeente Heerde, Epe en Hattem is dagelijks online te lezen op www.nieuwsbladschaapskooi.nl. Iedere dinsdag verschijnt het huis-aan-huisblad in Hattem, Wapenveld, Marle, Vorchten, Heerde, Epe, Oene, Welsum, Emst en Vaassen. 

Adverteren in dit gebied?
Neem contact op met Ronald