kompas-sliderkompas-sliderkader home slider

(exclusief btw)

€ 895,00

VANAF

INVESTERING

kader home slider

(exclusief btw)

€ 495,00

VANAF

INVESTERING

Het Communicatie Kompas

U wilt uw doelgroep bereiken maar u weet niet goed waar u moet beginnen? Of u bent al bezig, maar bereikt niet wat u had verwacht? Kijk dan eens naar onze aanpak, want vaak wordt er van alles gedaan, maar zonder strategie schiet u eigenlijk met hagel.

Onze aanpak

Wij kunnen u helpen uw doelen te bereiken door middel van het ontwikkelen van uw eigen Communicatie Kompas. Een kompas is een navigatie-instrument waarmee u uw richting kan bepalen. Dit is precies wat wij voor u doen. Een overzichtelijk en krachtig plan. Uw leidraad voor een doordachte inzet van uw communicatiemiddelen. Communiceren is ons vak. Wij weten hoe je een boodschap insteekt en deze onder de aandacht brengt. Wij hebben alle mediakanalen in huis en zijn al meer dan 25 jaar geworteld in uw regio. Van begin tot eind dragen wij bij aan uw communicatieve doelstellingen. Wij geven altijd het best passende advies. Dit betekent dat wij, wanneer nodig, verder kijken dan alleen de middelen die BrugMedia biedt.

kompas

Het Communicatie Kompas bestaat uit de volgende elementen:

ANALYSE

Onder andere door met elkaar in gesprek te gaan bespreken we samen wat uw positie is in de markt, wie uw concurrenten zijn en waar u als organisatie in uitblinkt.

DOELGROEPEN

We brengen samen met u de doelgroep(en) in kaart inclusief hun belangrijkste kenmerken en hun mediagebruik.

DOELSTELLINGEN

We stellen vast wat u wilt bereiken met behulp van communicatiemiddelen de komende periode.

STRATEGIE

Wij zetten op basis van bovenstaande stappen een creatieve strategie voor u uit. Deze bevat ten minste één uitgewerkte uiting.

MIDDELENMATRIX

Een duidelijke omschrijving van de middelen die bijdragen aan uw doelstellingen.

PLANNING

Een overzicht waarin schematisch wordt weergegeven wanneer welke middelen ingezet worden.

INVESTERING

Een overzicht waarin per onderdeel de investering is uitgewerkt.