banner slidebanner slide

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

Partnerbijdrage

Online interessante informatie over jouw bedrijf, product of dienst delen via de nieuwssites van BrugMedia? Wij kunnen dan een partnerbijdrage online plaatsen op één van onze nieuwssites. Een partnerbijdrage is een redactioneel artikel op één van de nieuwssites van BrugMedia dat extra uitgelicht wordt.

De partnerbijdrage plaatsen wij op de voorpagina van de nieuwssite inclusief foto’s, logo en eventueel een link naar de website. De partnerbijdrage blijft 1 of 2 weken op de eerste pagina staan, daarna wordt deze permanent opgenomen in ons nieuwsarchief, inclusief backlink. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Google rankt nieuwssites zoals die van BrugMedia over het algemeen hoger vanwege hun autoriteit.

Een partnerbijdrage op één van onze nieuwssites biedt de volgende voordelen:

  • Partnerbijdrages zijn geschreven als redactionele artikelen én worden tussen het nieuws geplaatst. Hierdoor ervaren mensen het niet als reclame en is de attentiewaarde en betrouwbaarheid van jouw bericht vele malen groter.
  • Partnerbijdrages zijn deelbaar op social media, wat kan zorgen voor een viral effect.
  • Partnerbijdrages dragen bij aan jouw vindbaarheid in Google; je bereikt mensen die niet specifiek op zoek zijn; je vergroot jouw naamsbekendheid.