Reclameburo brugmedia, Grafische vormgevingReclameburo brugmedia, Grafische vormgeving

Presentatiemap

EEN STREEPJE VOOR

Een presentatiemap biedt een uitgelezen mogelijkheid om de klant iets tastbaars te geven. We leven in de tijd van digitalisering, veel offertes komen per mail, bedrijven presenteren zich op hun website. Dat werkt prima, maar in het keuzemoment van jouw klant gaat het om de details. Wie een mooi product kan overhandigen dat nog even op het bureau blijft liggen, heeft een streepje voor op de digitale wereld waar iets met een druk op de knop verwijderd wordt.

PLUSPUNT

Heeft uw presentatiemap een opvallende, aangename vormgeving dan is dat helemaal een pluspunt. De klant zal het ongetwijfeld nog eens ter hande nemen, waardoor de offerte niet aan de aandacht ontsnapt. Wij ontwerpen en drukken presentatiemappen die volledig aansluiten op de huisstijl van het bedrijf en op de doelgroep.

Heeft jouw presentatiemap een opvallende, aangename vormgeving dan is dat helemaal een pluspunt. De klant zal het ongetwijfeld nog eens ter hande nemen, waardoor de offerte niet aan de aandacht ontsnapt. Wij ontwerpen en drukken presentatiemappen die volledig aansluiten op de huisstijl van het bedrijf en op de doelgroep.

Huisstijl ontwerp