rubrieksadvertentiesrubrieksadvertenties

Rubrieksadvertentie plaatsen

Speciaal voor verenigingen, maatschappelijke organisaties, particulieren én ondernemers die op de kleintjes letten – en wie doet dat eigenlijk niet? – bestaat er de mogelijkheid om op een kleinschaligere manier te adverteren via de rubrieksadvertenties. Rubrieksadvertenties staan bij elkaar op de Service-pagina en  worden per regel opgesteld in tegenstelling tot reguliere advertenties. Er zijn echter genoeg lezers die de rubrieksadvertenties helemaal uitpluizen.

Een tekst plaatsten op de Service-pagina kunt u eenvoudig zelf binnen een paar klikken regelen. Volg de instructies op het scherm. Betalen doet u snel via iDeal. U kunt kiezen om de advertentie te plaatsen in een van onze veelgelezen kranten zoals De Brug, de Swollenaer, De Stadskoerier, Zeewolde-Actueel of een combinatie. U kunt tekst plaatsen met of zonder foto. Makkelijk, flexibel en scherp geprijsd.

LET OP: we zijn overgeschakeld naar een vernieuwd systeem, daarom dient u zich opnieuw aan te melden, de inloggegevens zijn namelijk niet meeverhuisd.

Als u gebruik maakt van een Ad Blocker schakel deze dan tijdelijk uit zodat u uw advertentie kunt opgeven.