SEO (Search Engine Optimization) door BrugMedia

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Google is de levensader voor de vindbaarheid van uw bedrijf op het web. Geïnteresseerden zullen waarschijnlijk vaker via deze online zoekmachine op uw website terechtkomen dan rechtstreeks via uw webadres. Om in Google hoog te eindigen in de organische zoekresultaten is SEO onontbeerlijk voor uw bedrijf. Deze afkorting staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

VINDBAARHEID

Uw website is pas SEO-proof wanneer daar op maat geschreven teksten op staan. BrugMedia heeft gespecialiseerde schrijvers in dienst die weten hoe Google te werk gaat wanneer het een zoekopdracht krijgt. Leesbare content en juist gekozen kernwoorden zijn een wezenlijk onderdeel, maar bepalen niet alléén het succes van uw vindbaarheid. Ook technische aspecten, zowel on page als off page, spelen daarbij een rol. BrugMedia heeft hiervoor de kennis in huis.

EERSTE PAGINA

Als bedrijf wilt u in Google graag op de eerste zoekpagina terechtkomen, wanneer gezocht wordt op aan u gerelateerde zoektermen. Veel mensen kijken na een zoekopdracht namelijk niet verder dan de eerste resultatenpagina. Zonder de juiste SEO-tactiek is de kans aanwezig dat u in Google niet hoger scoort dan uw concurrenten die zich wél focussen op hun online vindbaarheid. BrugMedia kan u daarbij helpen. Het leveren van goede teksten is stap 1, maar evenzo belangrijk is het analyseren van de resultaten in Google en zo nodig bijsturen.

Naast de genoemde pakketten hebben wij ook SEO maatwerk. Past uw website niet binnen de pakketten en wilt u weten wat de investering is om uw website goed vindbaar te maken in de zoekmachines neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast.

Basis
€ 495 eenmalig
Premium
€ 99,- per maand
Uitgebreid
€ 225,- per maand
ZoekwoordenonderzoekZoekwoordenonderzoekZoekwoordenonderzoek
Aanmelden Google Search Console3 geoptimaliseerde landingspagina’s9 geoptimaliseerde landingspagina’s
Optimaliseren 15 pagina’s
(metagegevens, titels, etc.)
Google Mijn Bedrijf inrichtenBestaande pagina’s optimaliseren
Google Mijn Bedrijf inrichtenAdvies technische optimalisatieGoogle Mijn Bedrijf inrichten
Advies technische optimalisatieAdvies websitestructuurAanmelden Google Search Console
Advies websitestructuur1 advertorial per jaar1 advertorial per jaar
Aanmelden Google Search ConsoleAdvies structuur en technische optimalisatie
Minimale looptijd 12 maandenMinimale looptijd 12 maanden

>