social media beheersocial media beheerkader home slider

VANAF

€ 35,00

per week

Social media-beheer

Zit jouw doelgroep op social media maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of ben je al actief op Facebook of LinkedIn, maar wil je meer interactie creëren met jouw doelgroepen?

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van goede content die ervoor zorgt dat jouw doelgroep betrokken blijft bij jouw organisatie én die jouw online ‘volgers’ vergroot. Wij creëren een mix van content. De kracht van die content bestaat uit inhaken op actualiteit, het delen van feitjes en kennis, het delen van acties en aanbiedingen, winacties of give aways.

Door deze mix ontstaat er afwisseling in content zodat jouw Facebookpagina interessant blijft voor zowel bestaande als nieuwe volgers. Het regelmatig plaatsen van afwisselende aantrekkelijke content is belangrijk voor het creëren van nieuwe volgers, maar zeker ook voor het behouden en interesseren van jouw bestaande volgers. Naast het creëren van interactie, creëer je onder andere ook interesse, betrokkenheid, bekendheid, een positief imago en een top-of mind status bij jouw volgers, waardoor ze op lange termijn eerder geneigd zijn om naar jouw winkel of website te gaan in plaats van naar jouw concurrent.