social media beheersocial media beheerkader home slider

VANAF

€ 35,00

per week

Social media-beheer

Zit uw doelgroep op social media maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of bent u al actief op Facebook of LinkedIn, maar wilt u meer interactie creëren met uw doelgroepen?

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van goede content die ervoor zorgt dat uw doelgroep betrokken blijft bij uw organisatie én die uw online ‘volgers’ vergroot. Wij creëren een mix van content. De kracht van die content bestaat uit inhaken op actualiteit, het delen van feitjes en kennis, het delen van acties en aanbiedingen, winacties of give aways. Door deze mix ontstaat er afwisseling in content zodat uw Facebookpagina interessant blijft voor zowel bestaande als nieuwe volgers. Het regelmatig plaatsen van afwisselende aantrekkelijke content is belangrijk voor het creëren van nieuwe volgers, maar zeker ook voor het behouden en interesseren van uw bestaande volgers. Naast het creëren van interactie, creëert u onder andere ook interesse, betrokkenheid, bekendheid, een positief imago en een top-of mind status bij uw volgers, waardoor ze op lange termijn eerder geneigd zijn om naar uw winkel of website te gaan in plaats van naar uw concurrent.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?
  • een Facebookpagina of Linkedin-pagina die altijd up-to-date is;

  • interactie met uw doelgroep;

  • wij verdiepen ons in uw organisatie en doelgroep;

  • plannen, schrijven en plaatsen van content;

  • maandelijks een content voorstel waar u op kan reageren;

  • gratis stockfoto’s;

  • inclusief Facebook-promotie.

WAT VERWACHTEN WE VAN U?

Goede content is ‘echte’ content. Wij weten dat mensen graag het bedrijf achter de pagina willen leren kennen. Dit betekent dat wij in overleg met u regelmatig foto’s van uw eigen onderneming en werkzaamheden, diensten, producten en/of medewerkers ontvangen zodat wij er mooie content van kunnen maken. Ook willen wij graag op de hoogte zijn van uw producten en diensten en eventuele acties die u heeft. In overleg kunnen wij ook samen acties bedenken die aansluiten bij uw strategie. Vanaf 35 euro per week plaatsen wij 1 bericht per week voor u. Van dit bedrag dragen wij een gedeelte af aan Facebook-promotie zodat uw bereik groter is dan alleen uw bestaande volgers.