kompas-sliderkompas-sliderkader home slider

(exclusief btw)

€ 895,00

VANAF

INVESTERING

kader home slider

(exclusief btw)

€ 495,00

VANAF

INVESTERING

Enkele succesvolle klantcases

VDK Groep creëert aansprekende content

De VDK Groep uit IJsselmuiden maakt gebruik van de tekstschrijvers van BrugMedia. De tekstschrijvers schrijven de webteksten voor de nieuwe website van VDK Groep. Met overtuigende content weet VDK Groep haar websitebezoekers te raken.

Sketz Uitzendwerk navigeert de juiste richting op met het Communicatie Kompas

Met dit overzichtelijke plan heeft Sketz Uitzendwerk een krachtige communicatiestrategie in handen. Maandelijks staan zij met een advertorial in huis-aan-huis krant De Brug. Daarnaast voeren zij een bannercampagne op brugnieuws.nl en besteden zij hun social media beheer uit aan ons. Door deze mix van kanalen bereiken zij een gevarieerd publiek!

Sketz logo

Nieuwe huisstijl met impact voor Impact

BrugMedia heeft een geheel nieuwe huisstijl ontworpen, passend bij de identiteit van Impact Kampen-Dronten: zodat visueel uitstraalt, wat er binnen Impact allemaal gebeurt. Met een compleet nieuwe huisstijl met bijpassend logo, website en communicatiemiddelen heeft Impact haar eigen visuele identiteit opnieuw vormgegeven.

Logo Impact

Meer bereik voor Notariskantoor Herweijer via BrugMedia

Social media beheer, maandelijks een advertorial in Weekblad De Brug, banners op Brugnieuws.nl. Notariskantoor Herweijer maakt gebruik van een multimediaal pakket dat volledig is afgestemd op hun wensen. Hiermee bereiken zij iedere week weer honderden mensen.

Logo herweijer

Wij werken ook voor:

logo Dros schoonmaakdiensten
Meuleman makelaardij
Go-Ahead
Ingarden logo
logo-hallo-jumbo

Wij zijn mediapartner van o.a.

Winters Zwolle logo
Kerst in oud kampen
logo Zwolse halve marathon
Meerpaaldagen