Reclameburo brugmedia, Grafische vormgevingReclameburo brugmedia, Grafische vormgeving

Tekst schrijven

voor websites, social media, advertorials, etc.

ERVAREN TEKSTSCHRIJVERS

Heeft u moeite om een pakkende tekst te schrijven over uw bedrijf? Of om een leuk onderwerp te bedenken voor uw blog of Facebook-pagina? BrugMedia heeft ervaren tekstschrijvers in dienst die u daarbij kunnen helpen. En dat niet alleen, zij zorgen ook voor een goede vindbaarheid in Google, oftewel SEO (Search Engine Optimization).

Onze schrijvers zijn al jarenlang actief voor de verschillende kranten die BrugMedia uitgeeft. Als journalist hebben zij veel ervaring in het filteren van belangrijke informatie om deze vervolgens te verpakken tot goed leesbare artikelen. Deze plaatsen zij niet alleen in de weekkranten van BrugMedia, maar ook dagelijks op onze nieuwswebsites. Het schrijven voor verschillende soorten media behoort dus tot hun kernvaardigheden, want elk kanaal behoeft zijn eigen aanpak.

TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN VOOR FACEBOOK

Dat geldt ook voor het produceren van korte, aansprekende teksten voor bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Daarbij kan het doel merkversterking zijn, maar ook het doorklikken naar uw website. Verder kunnen onze schrijvers meedenken over interessante onderwerpen of invalshoeken om over te bloggen.

Tot slot behoort ook het schrijven van een advertorial tot de mogelijkheden, voor plaatsing in zowel onze kranten als op onze websites. Deze artikelen worden goed gelezen omdat ze aandoen als redactionele berichten en ook vaak te vinden zijn tussen ander interessant nieuws.

VINDBAARHEID IN GOOGLE

Bij alle teksten die onze schrijvers produceren voor internet houden zij de goede vindbaarheid in Google in het achterhoofd. Want wist u dat, om goed te gevonden te worden in ’s werelds populairste online zoekmachine, uw content aan Google’s eisen moet voldoen?