Brugmedia KampenBrugmedia is jouw lokale
marketing- en mediapartner.
Benieuwd wat wij doen?

Nieuwsbode De Kop

Brugmedia neemt Nieuwsbode over en wordt Nieuwsbode De Kop

Brugmedia, de uitgever van weekblad De Brug, neemt per 1 juni 2024 De Nieuwsbode uit Brederwiede en het Zwartsluizer Reclameblad uit Zwartsluis over. De uitgever voegt de bladen samen met twee andere titels die zij uitgeeft. De Nieuwsbode wordt samengevoegd met De Kop en gaat verder als Nieuwsbode De Kop en het Zwartsluizer Reclameblad met De Stadskoerier.

“Vooropgezet vind ik het heel belangrijk dat De Nieuwsbode en het Zwartsluizer Reclameblad behouden blijven. Wanneer deze geïntegreerd worden in reeds bestaande kranten en zo de titels behouden kunnen blijven voor lezers en adverteerders is voor mij heel waardevol,” vertelt Johannes van der Stouwe, eigenaar van Drukkerij Kuiper. “Het is voor ons nu de tijd een wezenlijk deel van onze bedrijfsvoering los te laten, welke jarenlang, week in, week uit bepalend was voor onze werkzaamheden. Wij kunnen ons nu meer focussen op ons druk- en printwerk, maar meer nog op onze nieuwste tak Vortex Print.

De Kop

Brugmedia geeft sinds begin 2022 in de gehele gemeente Steenwijkerland de huis-aan-huis krant De Kop uit. Iedere dinsdag verschijnt deze krant. Door deze samenwerking zal De Kop ook gaan verschijnen in Kraggenburg, Marknesse en Luttelgeest, plaatsen waar De Nieuwsbode ook verschijnt. Behalve de papieren krant is al het laatste nieuws ook 24/7 te volgen via https://www.dekopvan.nl/. Ook kun je de Brugmedia nieuwsapp gratis downloaden, daar kun je heel eenvoudig tussen de verschillende kranten switchen.

De Stadskoerier

Brugmedia geeft al decennia de huis-aan-huis krant De Stadskoerier uit. Iedere woensdag verschijnt deze krant. Door deze samenwerking zal het Zwartsluizer Reclameblad geheel geïntegreerd worden in De Stadskoerier en op woensdag verschijnen. Naast de gratis huis-aan-huis editie wordt er ook de Stadskoerier Extra uitgegeven. Waar je voor slechts € 4,50 per maand lid van kunt worden. Als lid kun je dagelijks online Extra nieuwsberichten lezen en ontvang je wekelijks een Extra dikke krant met volop lokaal nieuws. Behalve de papieren krant is al het laatste nieuws ook 24/7 te volgen via https://www.destadskoerier.nl/ Ook kun je de Brugmedia nieuwsapp gratis downloaden, daar kun je heel eenvoudig tussen de verschillende kranten switchen.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven? Klik hier.

Nieuwsbode De Kop