banner slidebanner slide

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

PER JAAR

VERTONINGEN

7 MILJOEN

RUIM

Banner campagnes bij BrugMedia

Bij banner campagnes wordt een reclame banner op de nieuwssites van BrugMedia geplaatst, bijvoorbeeld op de nieuwsite van De Swollenaer. Het is een effectieve manier van het realiseren van naamsbekendheid, het opbouwen van een merk of het communiceren van een actie. U bepaalt zelf in welke regio de banner te zien is, bijvoorbeeld per provincie of zelfs plaats. De advertentie wordt dan alleen getoond aan mensen die wonen in dat gebied.

GOED MEETBAAR

Een groot voordeel is dat online adverteren heel goed meetbaar is. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel mensen uw advertentie hebben bekeken, hoeveel er op hebben geklikt en wat ze vervolgens doen op uw website. Dynamische banners zijn conversieverhogend.

STRAAL 15 KILOMETER

Wist u dat bijna al uw klanten uit een straal van 15 kilometer rondom uw winkel komen? Dan is het handig om ‘regio targeting’ toe te passen. Hiermee voorkomt u dat uw advertenties worden vertoond aan mensen buiten dit gebied, wat de resultaten van uw campagne ten goede komt.

De banners kunnen worden vormgegeven door de online grafische experts van BrugMedia. Er zijn meerdere bannerformaten mogelijk.