Website BrugMediaWij maken een website die
aansluit bij jouw missie,
visie en strategie.

Websites

Je kan bij ons al terecht voor een website vanaf € 1.430,-

Groeit jouw bedrijf en is het nu echt tijd voor een website? Of is jouw website verouderd en ben je toe aan een nieuwe? Wij maken een website die aansluit bij jouw missie, visie en strategie. Jouw website is tenslotte toch je online visitekaartje. 

Wij beginnen met een gesprek om alle wensen, behoeften, doelstellingen en mogelijkheden door te spreken. Op basis van dit gesprek gaat Brugmedia aan de slag om een website te maken die past bij jouw bedrijf. De website is vooral gebruiksvriendelijk voor jouw doelgroep. 

Wij bouwen de website in WordPress met het thema Enfold. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website responsive wordt. Dat betekent dat de website goed te lezen is op ieder formaat zoals mobiel, tablet, laptop en desktop. 

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk ook dat deze website goed zichtbaar is in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO-technisch goed in elkaar in zit. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gesprek om wensen en mogelijkheden door te spreken;
  • Een website gebouwd via WordPress; thema Enfold
  • De website is geschikt voor mobiel, tablet en pc;
  • Goede vindbaarheid in Google;
  • Website van maximaal tien pagina’s, meer pagina’s tegen een meerprijs van € 70,- per pagina;
  • Per pagina, maximaal drie foto’s uit een beeldbank;
  • Vormgeving van de website door een grafisch vormgever;
  • De SEO-teksten voor jouw website kunnen worden geschreven door onze communicatiespecialisten tegen een meerprijs van € 70,- per uur.

Update service

Voor nog geen 18 euro per maand maken wij iedere nacht een back-up van de website en updaten wij éénmaal per maand plugins en thema’s. Zo blijven de gegevens altijd veilig. Als het nodig is plaatsen wij één keer per jaar een back-up terug. 

Cadeautje van Brugmedia

Wie een website door ons laat bouwen krijgt, als de website live gaat, gratis aandacht in één van onze kranten. Je krijgt in de print een partnerbijdrage van 265 woorden met liggende foto, een doorplaatsing op de nieuwssite van de krant en een Facebookvermelding met een totaalwaarde van 325 euro.

Recent opgeleverde websites

Wij zijn ook inzetbaar voor: