BrugMedia uw no-nonsense reclamebureau

BrugMedia’s dochterbedrijf; Bco reclameburo is een no-nonsense reclamebureau in Kampen die zijn klanten écht wil leren kennen en compleet kan ontzorgen. Wij houden van directe communicatie en wij willen graag uw partner zijn als het gaat om alle vormen van communicatie, van advertenties tot websites, van een nieuwe huisstijl tot uw online marketing. Onze klanten zijn van ons gewend dat wij meedenken en dat wij komen met verrassende concepten en inzichten.

unique selling points

Vaak komen klanten met een middel waarmee ze denken hun doelgroep te gaan bereiken. Maar bco reclameburo en BrugMedia gaan terug naar de basis; wat is uw propositie en welke positionering past daarbij ? Welke middelen passen daar het beste bij om uw doelgroep te bereiken, maar ook vooral te raken. Terwijl veel ondernemers denken in ‘unique selling points’, proberen wij juist de ‘untold selling points’ boven water te halen. Waarmee onderscheidt u zich nu echt, maar vergeet u eigenlijk aan uw doelgroep eigenlijk te vertellen? Als we dat hebben vastgepakt, dan pas gaan we praten over doelen en middelen die bijdragen om die doelen te realiseren. In simpele en begrijpelijke taal, waarbij wij periodiek samen evalueren of we nog op koers liggen, want communiceren daar draait het om!

kartonnen kistjes brugmedia
reclamebureau

Reclamebureau specialisten

Bco reclameburo heeft op alle vlakken specialisten in huis, die nauw met elkaar samenwerken, zoals tekstschrijvers, Adwords specialisten, zoekmachine optimalisatie specialisten, webdesigners en grafisch vormgevers. Ook onderhouden wij voor opdrachtgevers hun social media kanalen, nieuwsbrieven en websites. Wij kunnen u écht ontzorgen, waardoor u kunt blijven ondernemen en wij simpelweg zorgen voor meer handel. Omdat al deze specialisten in één pand zitten, zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen tussen de verschillende expertises. U heeft daardoor één aanspreekpunt voor al uw communicatieboodschappen. Ons belangrijkste verkoopargument is dat wij “belang bij niets hebben”, het maakt ons niet uit welke middelen wij gaan inzetten, zolang wij maar uw doelen realiseren.

BrugMedia, al ruim 25 jaar de multimediale uitgever voor Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Dronten en wijde omgeving, specialist in kwalitatief hoogwaardige informatievoorzieningen met een sterke lokale en regionale binding. Hét lokale platform met het grootste bereik voor ondernemers en lezers. Via onze IJsseldelta combinatie kunt u bijna 400.000 brievenbussen bereiken!  De combinatie van bco reclameburo en BrugMedia, en het daaruit voortvloeiende synergetische effect, maakt ons tot de ‘one stop communicatie shop’.  Adverteren is een middel, wij praten graag met u over doelen en bepalen dan samen de strategie!

Bel nu voor een gratis, maar waardevol advies!

>